SINT-PIETERS-LEEUW: –Vzw De Poel neemt deel aan de 100kmRUN van Kom Op Tegen Kanker (KOTK). De RUN wordt gelopen op 24 maart door 4 vrouwelijke collega’s, waarbij zij als loopteam fondsen ophalen voor kankeronderzoek.
image006
Velen collega’s en cliënten weten wat de ziekte kan teweegbrengen en hebben dit van dichtbij meegemaakt. Hierdoor wouden de gasten samen met enkele medewerkers van De Poel dit fundraising-project graag in handen nemen. Het houtatelier in Sint-Pieters-Leeuw heeft 90 sfeerlampjes gemaakt en verkocht; in de bakkerij van Sint-Genesius-Rode werden honderden hartenkoekjes gebakken en verkocht op Valentijnsdag.

image005Katoo Diegenant: “Vzw De Poel is fier dat het de gasten van beide groepen is gelukt om hele mooie lampjes en lekkere koekjes te kunnen opleveren en daarmee ook het startgeld van het loopgroepje te kunnen verzekeren. Het is ons engagement om onze cliënten gelukkig te maken en hen aan te moedigen om bij te dragen aan activiteiten en projecten, op regionaal of ruimer vlak. Dat we deze keer samen met hen ook het sociaal doel van kankeronderzoek kunnen steunen, geeft ons allen een warm en goed gevoel.

Vzw De Poel is een welzijnsgerichte sociale onderneming, die zorg biedt en zó veel meer aan volwassenen met een beperking.

%d bloggers liken dit: