2018-03-11-Natuurloop-Leeuwerik_04SINT-PIETERS-LEEUW: – ‘Start to be a Leeuwerik’ is gericht op beginnende lopers of lopers met reeds enige ervaring, die gedurende 10 weken opbouwen van 0 naar 5 km.

Er zijn wekelijks 2 groepstrainingen en 1 individuele training. De groepstrainingen vinden telkens op dinsdag en donderdag plaats om 18u45. We verzamelen steeds op de parking van het gemeentehuis van Sint-Pieters-Leeuw. De eerste training start op dinsdag 16 april 2019, de apotheose vindt plaats tijdens onze Leeuwerikjogging op zaterdag 22 juni 2019.

Dit alles onder begeleiding van onze ervaren trainers en onze meervoudige Belgisch Kampioen Bart Verschoren.

2018-06-10_36ste-aardbeienjogging_Vlezenbeek (90)Hoe deelnemen? Stuur een mail naar leeuwerik@telenet.be met vermelding van naam en voornaam, adres, geboortedatum, rijksregisternummer, telefoonnummer en e-mailadres. Gelieve 25 euro te storten op rekeningnummer BE15 7340 0370 7530 van Joggingclub Leeuwerik met vermelding van je naam, voornaam en “start-to-be-a-Leeuwerik”. Verzekering en deelname aan de Leeuwerikjogging is inbegrepen in het inschrijvingsgeld.

Inschrijving is pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld.
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt tot 40.
Uiterste inschrijvingsdatum is 5 april 2019
Meer info over joggingclub Leeuwerik: http://leeuwerik.telenet.be

%d bloggers liken dit: