GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN_Sint-Pieters-Leeuw-2018SINT-PIETERS-LEEUW: – Op zondag 14 oktober 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen.
Groen Sint-Pieters-Leeuw trekt naar de verkiezingen met een lijst met vele nieuwe gezichten.

Persbericht: – Groen Sint-Pieters -Leeuw trekt naar de verkiezingen met een gedreven lijst die staat voor evenwicht en respect voor mensen, milieu en maatschappij. Op het programma staan 7 speerpunten. Groen Sint-Pieters-Leeuw kiest voor: een veilige en gezonde mobiliteit, meer participatie voor elke inwoner, betrekken van jongeren, een ambitieus klimaatplan, uitbreiding van inspraak voor elke Leeuwenaar, een sterke lokale economie en ontharding en vergroening van onze wijken.
2018-09-07-gemeenteraadsverkiezingen_Groen_Sint-Pieters-Leeuw
Wij gaan voor positieve en toekomstgerichte keuzes voor Sint-Pieters-Leeuw. Onze kandidaten zijn stuk voor stuk geëngageerde Leeuwenaars die geloven in een menselijk, eerlijk en gezond beleid.” zeggen lijsttrekkers Natacha Martel en Jeroen Steeman.

Opvallend is dat de lijst veel nieuwe gezichten toont. Groen Sint-Pieters-Leeuw trekt ook met een behoorlijk jonge lijst naar de verkiezing. “Wij willen hiermee ook duidelijk het signaal geven dat ons beleid nood heeft aan nieuwe, frisse en alternatieve ideeën om onze gemeente een nieuwe impuls te geven.” meldt Arno Sissau.

De kandidatenlijst voor Groen Sint-Pieters-Leeuw bij de gemeenteraadsverkiezingen:

1. Natacha Martel
2. Jeroen Steeman
3. Arno Sissau
4. Veerle Collier
5. Joline Suijkerbuijk
6. Toon Noppen
7. Nele Peeters
8. Hugues Berckmans
9. Mia Casteels
10. Marc Peeters
11. Corry Callewaert
12. Thomas Franck
13. An Verheyen
14. Dirk Noël
15. Françoise Roosens
%d bloggers liken dit: