RSS

Vernieuwing fietspad Bergensesteenweg (N6) tussen Europalaan en Alsembergsesteenweg

08 Jun

2017-08-08-aankondiging-wegenwerken_N6_Bergensesteenweg_03SINT-PIETERS-LEEUW: – Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat, vanaf maandag 11 juni 2018, het fietspad vernieuwen op de Bergensesteenweg (N6) tussen de Europalaan en de Alsembergsesteenweg in beide rijrichtingen.

De klinkers op het fietspad worden opgebroken en er zal een nieuwe asfaltlaag in de plaats aangebracht worden.
Voor het autoverkeer zal er tijdens de werken minstens één rijstrook beschikbaar zijn in beide rijrichtingen. Fietsers kunnen gebruik maken van het fietspad in de rijrichting waar niet gewerkt wordt. De werken starten op 11 juni en zullen uiterlijk afgerond zijn op 16 juli.

 
Reacties staat uit voor Vernieuwing fietspad Bergensesteenweg (N6) tussen Europalaan en Alsembergsesteenweg

Geplaatst door op juni 8, 2018 in actualitiet, fiets, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: