GEMEENTERAADSVERKIEZINGEN_Sint-Pieters-Leeuw-2018SINT-PIETERS-LEEUW: Persbericht: – Bart Anneessens Cops kandidaat-burgemeester met nieuwe volkspartij “Gemeentebelangen” in Sint-Pieters-Leeuw.

De bekende Leeuwenaar en artiest Bart Anneessens Cops zorgt misschien wel voor de verrassing tijdens de lokale verkiezingen in oktober door met een eigen volkspartij op de proppen te komen.

Enkele aandachtspunten van de volkspartij:
– Handel en mobiliteit verbeteren in Ruisbroek (Anno 2018 niet eens een bus naar Leeuw Centrum).
– Het gemeentelijk cultuuraanbod voor iedereen toegankelijk maken.
– Meer aandacht voor armoede en mensen met een beperking.
– Inzake sociale faciliteiten voorkeur geven aan de huidige inwoners.
– Meer activiteiten voor de jeugd organiseren en Laekelinde herlanceren als ontmoetingspunt.
– Verbeterde communicatie en samenwerking met de lokale handelaars en bedrijven.

2018-05-05-archieffoto_Bart-Anneessens-CopsDe oprichting van de partij was Bart’s idee.
Bart Anneessens Cops: “De huidige meerderheidspartijen in Sint-Pieters-Leeuw weten niet meer wat er speelt in de vele straten en wijken, die Sint-Pieters-Leeuw rijk is. Daarom is er nood aan 1 volkspartij die iedere Leeuwenaar te hulp schiet, zonder onderscheid te maken. En met succes want op korte termijn heb ik al vele kandidaten kunnen werven.’
Begin juli volgt een persconferentie met de volledige lijst. Wie zich in tussentijd wil aansluiten als kandidaat of steunend lid kan contact opnemen via 02 377 38 45.

Indien verkozen verdeelt Bart zijn volledig 1e jaar loon evenredig over alle erkende verenigingen in GrootLeeuw.
Hier zullen de andere partijen veel kritiek op oogsten maar door mijn achtergrond en carrière stap ik niet in de politiek voor de centen. Bij mij past niet de leuze : ‘eigen zak eerst’ maar komt de Leeuwenaar op de eerste plaats. Ik nodig andere politici uit om hetzelfde te doen” besluit Bart Anneessens Cops.

%d bloggers liken dit: