2018-04-13-affiche_de-lilliesSINT-PIETERS-LEEUW: – Na zeven auditieafleveringen van Belgium’s Got Talent op VTM zijn de 42 talenten die in de studioshows van Belgium’s Got Talent zullen schitteren bekend. Onder hen de De Lillies uit Sint-Pieters-Leeuw, Beersel en Halle met hun gymnastiek optreden.
Vanavond, vrijdag 13 april 2018, om 20.35 uur geven “De Lillies” Amélie, Lucie, Lila, Elin en Anaïs het beste van zichzelf met een nieuw optreden en kunnen ze jouw steun gebruiken.

In de eerste zes shows betreden telkens zeven talenten het podium. Slechts twee van hen kunnen doorstoten naar de spannende live finale op vrijdag 25 mei 2018.

1 finalist door jury, 1 door kijkers
Eén finalist wordt meteen aangeduid door de jury, de andere bepaalt de kijker thuis. Zij kunnen aan het einde van elke show stemmen op hun favoriete act via een sms naar 6677 of gratis via de VTM-app.

Het resultaat van de voting wordt steeds aan het begin van de volgende show bekendgemaakt. In de finale zullen uiteindelijk twaalf talenten strijden voor de hoofdprijs van 50.000 euro.

2018-04-13-De-LilliesUPDATE: Cuteness overload: De Lillies gaan met die banaan!
Gaan met die banaan! De Lillies, de jongste én schattigste dansgroep van het seizoen, is ook dit keer flink uitgedost. Ze wanen zich in de jungle, waar ze opnieuw hun beste dans- en turnwerk laten zien. Maar kunnen de kleine meisjes hun zenuwen bedwingen op het grote podium? “Wij zijn al keiveel keer naar het toilet moeten gaan”, giechelen ze.
https://vtm.be/belgiums-got-talent/cuteness-overload-de-lillies-gaan-met-die-banaan
SMS vanavond, tot middernacht, 3 naar 6677  (€0,75 per stem/max 1 stem per kandidaat) en ook gratis via VTM app.

%d bloggers liken dit: