radio_Pajot1_logoREGIO: – “Pajot1” wordt heel binnenkort jouw nieuwe regionale radiostation voor het Pajottenland.
De vzw Atlantis Music kreeg per 1 januari 2018 voor negen jaar een erkenning van de Vlaamse regering om uit te zenden op zes lokale frequenties. Samen bedekken die het ruime Pajottenland, goed voor een zendregio met ruim 250.000 inwoners.

Pajot1 zal te horen zijn in de regio Dilbeek-Lennik-Sint-Pieters-Leeuw op 105.9Fm.

Focus op het Pajottenland
→ Pajot1 gaat voor laagdrempelig en authentiek, voor verrassende rubrieken, voor populair en relevant, kortom: voor radio met een sterk inhoudelijk verhaal.
→ Bij Pajot1 willen we de focus maximaal op het ruime Pajottenland leggen, van Zellik tot Bever en van Opwijk tot Pepingen, met aandacht voor alles en iedereen binnen onze zendregio.
→ Als regionale radio ligt onze aandacht bij alle Pajottenlanders met een meerwaarde, bij duiding en achtergronden bij de actualiteit, bij overzicht en inzicht.

Muziek als bindmiddel
→ Bij Pajot1 houden we van veel muziekjes. Als regionale radio gaan we bewust voor een zeer brede muziekkeuze, voor een publiek van 7 tot 77.
→ Landelijke zenders profileren zich meestal rond specifieke muziekgenres en (leeftijds)doelgroepen. Bij Pajot1 is muziek geen doel op zich, wel een middel om onze regionale focus te versterken. Muziek is ons bindmiddel!
→ Bij Pajot1 dus geen hoge rotatie van steeds dezelfde liedjes, maar wel veel lekkers voor iedereen met een brede smaak. Inclusief een flinke portie Vlaamse muziek.

Meer info: http://pajot1.be