RSS

Chiro Smasjh Jeko Zuun steunt De Warmste Week

24 Dec

2017-12-23-tippersZUUN: – De tippers en hun leiding van Chiro Smasjh Jeko Zuun hebben geld ingezameld voor de warmste week. Dit heeft 255 euro opgebracht.

Chiro Smasjh Jeko Zuun: “We willen iedereen bedanken die koekjes gekocht heeft, zonder jullie hadden we niet zo een bedrag mogen geven aan het goede doel. het goede doel dat de tippers en hun leiding samen gekozen hebben is Habbekrats. Habbekrats organiseert activiteiten voor kinderen van 8 tot 18 jaar, ze bieden hen hulp en proberen hun weerbaarheid te versterken. Wil je meer weten over waar onze opbrengst naartoe gaat? Aarzel dan zeker niet om de site eens te bekijken.”  Meer info: www.habbekrats.be

 
Reacties staat uit voor Chiro Smasjh Jeko Zuun steunt De Warmste Week

Geplaatst door op december 24, 2017 in actualiteit, goed doel, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw, Zuun

 

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: