RSS

Resultaten Eén dag niet – actie politiezone Zennevallei

30 Okt

2016-01-16-nachtelijke-politieactie_politiezone_pz_zennevallei_01ZENNEVALLEI: – Ook de politiezone Zennevallei deed mee aan de Eén dag niet-actie en controleerde zo meer dan 170 voertuigen en 244 personen. De controle bleek niet zonder resultaat. Drie personen stonden geseind en drie maal werd nazicht uitgevoerd naar de verblijfplaats van personen.

Verder werden verschillende verkeersinbreuken vastgesteld: een persoon werd betrapt op niet-verzekering van het voertuig, vier inbreuken werden vastgesteld op het niet of verkeerd dragen van de gordel, twee personen reden zonder rijbewijs en één bestuurder werd betrapt op rijden tijdens de periode van de intrekking van zijn rijbewijs. Er werden geen verdachten betrapt op heterdaad van een poging tot inbraak, doch werden gedurende de actie geen inbraken gepleegd. Missie geslaagd aldus politiezone Zennevallei!

 
Reacties staat uit voor Resultaten Eén dag niet – actie politiezone Zennevallei

Geplaatst door op oktober 30, 2017 in actualitiet, politie, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: