2017-10-25-affiche_griepvaccinatie.jpgZENNEVALLEI: – Vandaag organiseerde de Artsenkring Halle en omgeving naar jaarlijkse gewoonte haar “prikactie” voor zorgverleners uit Halle en omgeving. De bedoeling van deze actie is het belang van griepvaccinatie in de kijker te zetten het goede voorbeeld te geven naar de bevolking toe.

Het is belangrijk dat de bevolking blijvend gesensibiliseerd wordt over de gevaren van het griepvirus. Risicogroepen als 65-plussers, zwangere vrouwen en chronisch zieken moeten zich jaarlijks laten vaccineren. Raadpleeg de (PDF) folder-klik hier.

Naar aanleiding van de Vlaamse griepvaccinatiecampagne willen de huisartsen, de verpleegkundigen en de kinesitherapeuten uit de regio Halle e.o. het goede voorbeeld geven. Daarom organiseerden ze voor deze zorgverleners vanmiddag voor de 14 de keer de “prikactie”. Die dag kunnen de zorgverleners zich in het Medisch Huis laten vaccineren tegen de griep.

logo_artsenkring-HalleDe Artsenkring Halle en Omgeving heeft zo’n 100 leden-huisartsen die zorg aanbieden aan ongeveer 130.000 inwoners in de gemeenten Halle, Beersel, Drogenbos, Linkebeek, Pepingen, Sint-Genesius-Rode en Sint-Pieters-Leeuw.
De belangrijkste taken van de huisartsenkring is enerzijds het aanbieden van bijscholingen voor huisartsen en anders de organisatie van de wachtdienst in onze regio. In het kader van dit laatste punt werd in 2012 Wachtpost Zennevallei opgericht. Meer informatie hierover kunt u terugvinden op www.wachtpostzennevallei.be

Meer info: www.griepvaccinatie.be

%d bloggers liken dit: