RSS

afdak voor kleuters Don Bosco komt er dankzij anonieme weldoener

18 Okt

2017-10-09-crowdfunding_01SINT-PIETERS-LEEUW: – Op 9 oktober startte de Ouderraad van Don Bosco met een crowdfunding actie voor de aanleg van een afdak op de speelplaats van de kleuters en eerste graad (zie artikel 9/10/17).

De Ouderraad Don Bosco Sint-Pieters-Leeuw kan vandaag goed nieuws melden: ” Een anonieme weldoener heeft het volledige bedrag dat nodig was voor de bouw van het afdak geschonken. De opbouw zal op heel korte termijn aanvatten zodat de kindjes voortaan een plek hebben om te schuilen.
We willen AL onze schenkers van harte bedanken voor hun gulle gift.

De bouw van het afdak is reeds begonnen zodat de kinderen binnenkort een plek hebben om te schuilen.

 

 
Reacties staat uit voor afdak voor kleuters Don Bosco komt er dankzij anonieme weldoener

Geplaatst door op oktober 18, 2017 in actualiteit, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: