VLEZENBEEK: – De Landelijke Gilde Vlezenbeek organiseerde vandaag het “Pajottenlands kampioenschap oldtimerploegen” op de velden van Bart Keymolen. Vele bezoekers konden ware oldtimerpareltjes bewonderen in verschillende categorieën.


Er werd gestreden in twee 2 categoriën, namelijk de Oldtimers van voor 1960 en de classic van voor 1970.
Er waren 5 disciplines : oldtimer heen en weer (wentelploegen), oldtimer rondgaand getrokken, oldtimer rondgaand hef classic rondgaan hef, classic heen en weer 2 schaar parallel ploegen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Marcel Leyssens uit Vlezenbeek was de beste in het oldtimer Classic. Fre Leenaers ging voor in het wentelploegen éénschaar, gevolgd door vlezenbekenaren Marcel Leyssens en Bart Sempels. In de categorie wentelploegen 2-schaar was Noél Leenaers de beste. Bij het rondgaand ploegen in de hef is Marc Schuurmans de nieuwe kampioen, Jos Cuyrvers is tweede. Firmin De Vos is tenslotte de beste in het rondgaand ploegen getrokken.

%d bloggers liken dit: