RSS

vriendenkring De Topkring heeft nieuw logo

08 Sep

SINT-PIETERS-LEEUW: – Donderdagavond was er de eerste infoavond van het nieuwe schooljaar in de gemeentelijke Basisschool Den Top. De vriendenkring “Topkring” maakte van de gelegenheid gebruik om haar nieuw logo voor te stellen.


De vriendenkring Topkring hield vorig schooljaar onder de leerlingen een logo-wedstrijd. Donderdagavond werd het nieuwe logo tijdens de infoavond dan plechtig onthuld. Het werd ontworpen door Brent die hiervoor als beloning een Bongo bon kreeg uit handen van voorzitter Nick Watzeels.

 
Reacties staat uit voor vriendenkring De Topkring heeft nieuw logo

Geplaatst door op september 8, 2017 in actualitiet, kinderen, school, Sint-Pieters-Leeuw, sociaal

 

Tags: , , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: