SINT-PIETERS-LEEUW: – Taverne de Koetsier stelt met trots haar eigen Gin voor met citrus en rozen-touch, geïnspireerd door de nabijgelegen Internationale Rozentuin van Coloma. 


Sandra Bovri en Adriaan Goossen van taverne de Koetsier hebben nu ook een eigen Gin op de kaart staan.

Sandra Bovri: ‘Onze gin is gebaseerd op de Rozentuin die naast onze zaak ligt. Het uitgangspunt is citrus en heel subtiel een beetje de smaak van rozen. Dat was voor ons heel belangrijk dat je toch die rozen touch erbij hebt.
Kevin maakt deze gin voor ons. Dat is iemand die speciaal voor restaurants gin creërt en maakt. Dus het is ook een unieke gin je gaat hem nergens anders kunnen kopen dan in De Koetsier.
Om hem te maken hebben we eerst een verkennend gesprek met hem gehad zodat hij zou weten wat wij zouden willen en het resultaat nu is echt heel goed. Hij begreep echt wat wij wilden en het resultaat is onze eigen “De Koetsier Gin”.’

Taverne De Koetsier – Joseph Dewpauwtraat 27, 1600 Sint-Pieters-Leeuw.
De taverne is gelegen vlak naast het Coloma kasteel, midden in het 15ha grote colomapark te Sint-Pieters-Leeuw.
Tevens ligt in hetzelfde domein de grootste gratis te bezoeken rozentuin van Europa met meer dan 3000 rozenvariëteiten uit alle werelddelen. In de zomer zorgen 200.000 bloemen dan ook voor adembenemend kleurenpalet.

Ontdek meer van Sint-Pieters-Leeuw nieuwssite

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder