RSS

Rudi Tastenoe organiseerde benefiet als verjaardagsfeest

13 Aug

VLEZENBEEK/RUISBROEK: – Vandaag organiseerde Rudi Tastenoe voor zijn verjaardag geen gewoon feestje maar een benefiet ten voordele van de slachtoffers van de woningbrand in Ruisbroek.


Deze middag reserveerden zo’n 120 mensen een plaatsje voor een lunch in feestzaal Casy om mee met Rudi zijn verjaardag te vieren en het goede doel te steunen. In de namiddag was er dan een dansnamiddag, grote tombola en gastoptreden van Mike Grondy en Andrea Schön. vanaf 18.00 uur was iedereen welkom om mee te komen vieren en steunen.

Rudi Tastenoe: “Met dank aan mijn goede vrienden Davy- Katrijn De Clercq van feestzalen Casy en mijn werkgever Makro voor het sponsoren van dit evenement. Met de opbrengst kopen we Makro geschenkbonnen aan waarmee het gezin aankopen kan doen.
De opbrengst van deze dag gaat dus naar de slachtoffers van de woningbrand, deze mensen zijn niet op de hoogte van heel dit gebeuren en zullen binnen enkele dagen uitgenodigd worden in de Casy om de opbrengst in ontvangst te nemen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Tags: , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: