SINT-PIETERS-LEEUW: – Het bestuur van Open Vld SPL vergaderde deze week over de toekomstvisie nav. de ‘gemeenteraadsverkiezingen 2018’.
Tijdens deze vergadering duidde het bestuur unaniem voorzitter Kathleen D’Herde aan als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.

2017-07-06-archieffoto_bestuur-open-VLD
Het bestuur besliste ook om naar de verkiezingen toe de lijst te verruimen en naar de kiezer te trekken als ‘LVL-open VLD’, dit staat voor Lijst Vrije Liberalen – open VLD.

Naast de eigen Open Vld kandidaten willen we zo onafhankelijke kandidaten op onze lijst een plaats geven, als ze zich samen met ons willen inzetten voor onze gemeente. We willen werk maken van een sterke lijst met bekwame kandidaten die elk op hun manier een meerwaarde bieden voor onze gemeente.

De komende maanden zal er werk gemaakt worden van het opstellen van het verkiezingsprogramma, waarin we een toekomstproject willen opstellen voor Sint-Pieters-Leeuw en haar inwoners.

We doen dan ook een oproep aan alle geïnteresseerden om ideeën naar voor te brengen, suggesties mee te delen of samen met ons te bouwen aan een toekomst voor onze gemeente.

2017-07-06-Kathleen-D-HerdeKathleen D’Herde, LVL-open Vld: “Ik ben enorm verheugd dat mijn bestuur unaniem achter het lijsttrekkerschap staat. Lijsttrekker worden van deze nieuwe lijst brengt heel wat uitdagingen met zich mee, die ik met veel enthousiasme zal uitwerken. Ik hoop dan ook in de loop van de komende maanden verder te kunnen brainstormen over de toekomst van onze gemeente met mijn huidige enthousiaste ploeg, maar ook met nieuwe mensen. Ik wil samen met die ploeg werk maken van een gemeente waar het goed is om te wonen, te werken, te leven, … kortom een gemeente waar iedereen zich thuis voelt met respect voor elkaar en onze samenleving.”