RSS

Zomer atelier kunstacademie 2017

06 Jul

SINT-PIETERS-LEEUW: – Deze week is er een “zomer – Kunstenaarskamp” in de Leeuwse kunstacademie. De vakantie kunst ateliers zijn al jaren zeer populair in de gemeente en ook deze keer zijn heel wat jongeren present om een hele week creatief en speels om te gaan met kunst.


Het thema waarrond deze keer gewerkt wordt is de natuur. Met tekenen, schilderen en boetseren dompelen de jongeren zich een week onder als een gepassioneerde kunst-beoefenaar. We zagen heel wat leuke, verfrissende en creatieve resultaten.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 
Reacties staat uit voor Zomer atelier kunstacademie 2017

Geplaatst door op juli 6, 2017 in actualitiet, Jeugd, kunst, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: