RSS

verlichting dreef van het Colomapark wordt uitgebreid

28 Jun

SINT-PIETERS-LEEUW: – Het gemeentebestuur heeft een opdracht gegeven de verlichting in de dreef van het Colomapark uit te breiden.
De werken zijn vandaag gestart en zullen volgende week beëindigd zijn.

2017-06-28-uitbreiding-verlichting-ColomadreefLucien Wauters, schepen voor Nutsvoorzieningen: “Vorig jaar hebben we de nodige kredieten voorzien om deze investering te bekostigen. Het veiligheidsgevoel zal hiermee – vooral in de wintermaanden – verhoogd worden.”

De nieuwe verlichting wordt aangebracht tussen het kasteel en de Edouard Rooselaersstraat. Het was die kant van de dreef, die totaal geen verlichting had.

Jan Desmeth, schepen voor Cultuur: “De gebruikers van Coloma, maar ook het stijgende bezoekersaantal van De Koetsier, zullen heel blij zijn met deze investering. Vooral in de donkere wintermaanden was het heel onaangenaam om de dreef richting Edouard Rooselaersstraat te nemen, zeker in de wintermaanden. Aangezien aan die zijde heel dikwijls veel vrije parkeerplaatsen zijn, is het extra handig om ook die zijde van verlichting te voorzien.

 
Reacties staat uit voor verlichting dreef van het Colomapark wordt uitgebreid

Geplaatst door op juni 28, 2017 in actualiteit, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags:

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: