SINT-PIETERS-LEEUW: – Ieder jaar organiseert de Sint Sebastiaansgilde te Sint-Pieters-Leeuw een jeugdnamiddag. Op die dag komen een groot aantal jonge boogschutters van het Vlaams Handboogschuttersverbond samen om op traditionele wijze te schieten op staande wip. Woensdagnamiddag had de 13e jeugdnamiddag plaats aan schuttersstand gelegen achter de Joseph Depauwstraat.
2017-06-28-13e-jeugdnamiddag_02
Onder leiding van Hugo Pické , deken van de jeugd en verschillende vrijwilligers beleefden 29 jeugdschutters een leuke namiddag met tussendoor een ijsje en de schieting werd afgesloten met spaghetti.
Per afgeschoten vogel, pluimpje mochten de kinderen een omslag trekken, met daarin een nummertje voor een mooie prijs geschonken door de vele sympathisanten en sponsors uit de streek. Er waren ook drie bekers voor de top 3 met het meeste punten en een grote zak snoep voor de jokerprijs.

Deze slideshow vereist JavaScript.


Meer info: www.sintsebastiaan.be

%d bloggers liken dit: