VLEZENBEEK: – het Qmusic-ochtendduo Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen maaktten dinsdagochtend de tweede winnaar van de Foute Week bekend Dirk Lindemans kreeg een exclusief optreden van Yves Segers in zijn bedrijf: Brouwerij Lindemans in Vlezenbeek. Sam en Heidi gingen dinsdagnamiddag dan ook op pad naar Vlezenbeek om samen met hen een fout feestje te bouwen en de brouwers klaar te stomen voor de Foute Party op vrijdag 30 juni in Flanders Expo Gent.
2017-06-27-fout-feestje_Lindemans_01Waarom doen ze dit? In aanloop naar het foutste feest van het jaar trekken Qmusic-dj’s Sam & Heidi sinds maandag een hele week lang door Vlaanderen met heel wat Foute Artiesten zoals o.a. Yves Segers, Wim Soutaer, Bart Kaëll, Def Dames Dope, 2 Fabiola, Liliane Saint-Pierre en De Romeo’s. Hun missie: heel Vlaanderen ‘proud to be fout’ voor de Foute Party op 30 juni. Luisteraars die graag thuis, op het werk, bij de jeugdbeweging of op school een Foute Artiest over de vloer krijgen zoals Dirk, kunnen zich nog altijd inschrijven op qmusic.be.

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: