RSS

Aanleg asfaltverharding in Lotstraat en Pedestraat

03 Apr

WERKENSINT-PIETERS-LEEUW: – Vanaf vandaag, maandag 3 april 2017, start aannemer Strabo-wegenbouw met werken in de Lotstraat (ter hoogte van Laekelinde/SK Leeuw) en in de Pedestraat (ter hoogte van de Onze-Lieve-Vrouwweg).

Op beide locaties wordt de bestrating van de verkeersplateau’s vervangen. Mits gunstige weersomstandigheden zullen de werken beëindigd zijn op donderdag 6 april. Doorgaand verkeer blijft mogelijk door middel van tijdelijke verkeerslichten. Voor de Lotstraat wordt ook een omleiding voorzien via de Europalaan.

 
Reacties staat uit voor Aanleg asfaltverharding in Lotstraat en Pedestraat

Geplaatst door op april 3, 2017 in actualiteit, Sint-Pieters-Leeuw, wegenwerken

 

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: