RSS

Belgische top vissers aanwezig bij koppelwedstrijd in Ruisbroek

02 Apr

RUISBROEK: – Vissersclub De Gouden Braesem organiseerde zaterdag haar “2de beker van de voorzitter VC De Gouden Brasem” een Koppelwedstrijd voor vissers. Geen aprilvis want 46 top vissers zakten af naar de gemeentelijke vijver gelegen aan de Wandelingstraat te Ruisbroek.


Er heerste een gezellige sfeer tussen alle deelnemers. Winnaars werden visserskampioenen Hardat Eric en Deschepper Pierre-Francois. Ze vingen 74 vissen met een gewicht van 61286 gr. . Zij gaan met de beker “Marcel Galand” naar huis.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 
Reacties staat uit voor Belgische top vissers aanwezig bij koppelwedstrijd in Ruisbroek

Geplaatst door op april 2, 2017 in actualiteit, nieuws, Ruisbroek, sport

 

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: