RSS

Dames B van SK Leeuw kampioen met grote winst

02 Apr

SINT-PIETERS-LEEUW: – Zondagochtend wonnen de Dames P3 – B van SK Leeuw van RSC Ixelles (Elsene) met verpletterende cijfers 9-0.  Hierdoor zijn ze niet meer in te halen in hun reeks en mochten ze na de wedstrijd verdiend de titel vieren.
2017-04-02-SK-Leeuw-dames-B_Kampioen (1)

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


SK Leeuw telt in het klassement nu 63 punten en kan niet meer bedreigd worden door achtervolger MT.ST.Guibert. De ploeg promoveert hiermee naar tweede provinciale. Met slechts één verliesmatch dit seizoen is de titel méér dan verdiend. Trainer Stephane Landerloo en zijn ploeg konden dan ook na de wedstrijd uitbundig vieren.

SK Leeuw startte in augustus 2013 met trainen van een eerste vrouwenploeg (zie artikel 05/08/13) Al snel groeide de werking en kwam er ook een B ploeg bij.

 
Reacties staat uit voor Dames B van SK Leeuw kampioen met grote winst

Geplaatst door op april 2, 2017 in actualiteit

 

Tags: , , , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: