2017-03-22-gemeente-van-de-weekVLAANDEREN / SINT-PIETERS-LEEUW: – De gemeente Sint-Pieters-Leeuw werd door Sport Vlaanderen deze week verkozen tot ‘sportersbelevenmeer-gemeente van de week’.

Gemeenten die initiatieven ondernemen, waardoor hun burgers meer beleven tijdens het sporten, wil Sport Vlaanderen extra in de bloemetjes zetten. Deze week valt de eer aan onze gemeente.

Via hun campagne #sportersbelevenmeer (www.sport.vlaanderen/sportersbelevenmeer)wil men niet sporters motiveren om meer te sporten. Wie aan sport doet, kan meer beleven dan mensen die niet sporten. Denk maar aan een mooie zonsopgang die je kan meemaken tijdens een ochtendwandeling of de vreugde van je kind wanneer die een eerste plaats op een wedstrijd behaalt.

Ook jij kan helpen om mensen te motiveren om te sporten. Plaats een leuke sportbelevingsfoto op social media en plaats er de hashtags #sportersbelevenmeer en #spl bij.

Noteer nu reeds in je agenda:
4 dagen dolle waterpret tijdens de paasvakantie in het zwembad.

Tijdens de waterhappening zullen we tal van waterattracties in het zwembad plaatsen. Zo zal er zeker een groot hindernissenbaan geplaatst worden en nog kleine andere attracties waar kinderen, jong en oud veel waterplezier aan zullen beleven. Het zwembad is open voor iedereen en vooraf inschrijven is niet nodig.
Wanneer:
Zaterdag 8 april 2017 van 13 tot 16.45 uur
Zondag 9 april 2017 van 9 tot 15.45 uur
Maandag 10 april 2017 van 13 tot 17.45 uur
Dinsdag 11 april 2017 van 13 tot 19.45 uur
Waar: zwembad Wildersportcomplex – Sportlaan 11 – 1600 Sint-Pieters-Leeuw
Prijs: ingangsprijs voor het zwembad

Written by nieuwssite

Onafhankelijke nieuwssite met nieuws uit Sint-Pieters-Leeuw en zijn deelgemeenten.

%d bloggers liken dit: