RSS

Valentijndessertenbuffet in WZC Sint Antonius

13 Feb

SINT-PIETERS-LEEUW: -Het feest van Valentijn staat in WZC Sint Antonius ook in het teken van vriendschap. Vrijwilligers en personeel maakten thuis desserten en gaven die een mooie plaats op een buffet van maar liefst 15m lang.
2017-02-13-valentijnbuffet_st-antonius_01
5 jaar geleden is men hiermee begonnen voor de koppeltjes die verbleven in het rusthuis en nu mag iedereen mee Valentijn komen vieren. Het zag er allemaal heel smakelijk uit en de mensen konden zich te goed doen aan al deze lekkernijen.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 
Reacties staat uit voor Valentijndessertenbuffet in WZC Sint Antonius

Geplaatst door op februari 13, 2017 in actualiteit, nieuws, senioren, Sint-Pieters-Leeuw, sociaal

 

Tags: , , , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: