VLEZENBEEK: – Vanavond had in de Merselborre het drieëntwintigste scrabbletoernooi van de Vlaamse werkgroep De Vrede en Cultuurcentrum Coloma plaats.  Vanaf dit jaar werd er voor de eerste keer in de ‘1-tegen-1’ formule gespeeld.
2017-02-03-scrabble-tornooi_vlezenbeek-06
Om de gelegenheidsscrabbelaars, de verwendeelnemers en kinderen de kans te bieden zo intensief mogelijk te spelen beslisten de organisatoren dit jaar om de 1-tegen-1 formule in te voeren zodat de 2 spelers aan dezelfde tafel permanent aan de beurt zijn.
Om de competitie bij de professionele spelers nog wat extra aan te wakkeren speelden ze ook tegen de tijd, met een zandloper.
De 52 deelnemers maakten er een leuke, leerrijke en gezellige avond van onder het waakzame oog van scrabblegrootmeester Huub Moonen.
Na de voor- en eindronde volgde het spannendste moment van de avond: de wedstrijduitslag én de prijsuitreiking met waardevolle prijzen.

Bij de 6 clubspelers won Luc Kumps, Bij de 40 gelegenheidsspelers was Regine Callebaut de eerste en bij de verwenspelers Nelly Ndunge.

Deze diashow vereist JavaScript.

%d bloggers liken dit: