RSS

800 leerlingen nemen deel aan 23ste scrabbletornooi

27 Jan

VLEZENBEEK: – Voor de drieëntwintigste keer organiseert Cultuurcentrum Coloma  in samenwerking met de Vlaamse werkgroep De Vrede een gezellig en leerrijk scrabbletoernooi. Deze en volgende week zijn zo’n 800 leerlingen uit de Leeuwse lagere scholen aan de beurt. Op 3 februari heeft dan het groot toernooi plaats.
2017-01-27-jeugd-scrabble-tornooi-04
Zes dagen komen alle leerlingen van het 4de, 5de en 6de studiejaar – zowel gemeentelijk als vrij onderwijs – naar de Merselborre om een 2-tal uurtjes te scrabbelen met leerlingen van de andere scholen.

Vrijdagvoormiddag zochten de leerlingen van het 5de leerjaar van Sint-Lutgardis, AV Maria, Populiertje en Don Bosco naar de langste woorden met de meeste letterwaarde. Dit alles onder het waakzame oog van scrabblegrootmeester Huub Moonen. Ze maakten er een gezellige wedstrijd van.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Vrijdag 3 februari 2017 om 19 uur scrabbletoernooi Vlezenbeek – nieuwe formule.
Vanaf dit jaar zal er ook in de 1-tegen-1 formule gespeeld worden.
Meer info hierover in ons artikel van 08/01/17: – agenda: scrabbletoernooi Vlezenbeek – nieuwe formule

 
Reacties staat uit voor 800 leerlingen nemen deel aan 23ste scrabbletornooi

Geplaatst door op januari 27, 2017 in actualiteit, Sint-Pieters-Leeuw, Vlezenbeek

 

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: