SINT-PIETERS-LEEUW: – De volgende gemeenteraadsverkiezingen hebben pas plaats op zondag 14 oktober 2018, maar de N-VA afdeling Sint-Pieters-Leeuw nodigde de pers vandaag reeds uit om te melden dat volgend jaar Luc Deconinck lijsttrekker zal zijn van de partij en dat drie mensen hun werking verder komen versterken. Het zijn Valerie Wulleman, Viviane De Gieter en Hugo Wauters.
Verder werd door N-VA een nieuwe brochure voorgesteld die na 2/3de van deze legislatuur terugblikt op wat door de partij reeds gerealiseerd werd en hoe ze de toekomst verder gaat aanpakken.
2017-01-26_n-va_3-nieuwe-kandidaten
N-VA Sint-Pieters-Leeuw blikt terug op de toekomst.
Herwig Smeets,Afdelingsvoorzitter N-VA Sint-Pieters-Leeuw: ” Reeds 2/3de van deze bestuursperiode is voorbij. Een legislatuur die voor het eerst in de geschiedenis van onze gemeente geleid wordt door een N-VA burgemeester en schepenen.Hoog tijd voor N-VA SPL om na te gaan wat de inwoners zelf vinden van deze verandering. Een profesionele tekstschrijver werd aangesproken en kreeg de volledige vrijheid. Het resultaat is een mooi boekje met getuigenissen van inwoners over die veranderingen. Het boekje krijgen alle inwoners van de gemeente aanstaande maandag in de bus.

Voor u staat ook een fiere voorzitter. Op de laatste bestuursvergadering werd Luc unaniem voorgedragen als lijsttrekker voor 2018. De mensen weten dat de gemeente bij Luc in goede handen is. Dat vertrouwen willen we opnieuw vragen om verder te bouwen aan onze gemeente.”


Luc Deconinck (1954) is naast burgemeester ook lid van het nationaal partijbestuur van de N-VA. ” Ik ben blij met het vertrouwen van de partij zowel lokaal als nationaal. Het is een uitdaging die ik met vertrouwen en veel enthousiasme aanga.

3 nieuwe mensen versterken de werking
– Hugo Wauters, huidig voorzitter van voetbalclub KV Zuun, en geboren en getogen Zuunenaar. ” Dit is de juiste partij, die verandering beloofde en het voor iedereen ook daadwerkelijk toepast.
– Valerie Wulleman, inwoonster  van de Rink en actief als vrijwilliger en lid in en van vele sociale verenigingen. “De N-VA burgemeester en schepenen luisteren echt naar de mensen, in mijn geval ook naar zij met een beperkte mobiliteit. Zij zoeken en vinden oplossingen. Er zit vaart in dit bestuur. Samen met de uitgangspunten van N-VA zelf, heeft dit ervoor gezorgd dat ook ik volgend jaar mijn steentje wil bijdragen.
– Viviane De Gieter, geboren en getogen Vlezenbekenaarster, sociaal geëngageerd en zus van Willy Sommers. ” Mijn politieke voorkeur was al aanwezig van thuis uit. Mijn interesse werd gewekt toen N-VA in onze gemeente aan de macht kwam. Vooral het beleid dat hier gevoerd wordt, het Vlaams karakter in stand houden en de steun aan de verenigingen, heeft me aangesproken. Daarom wil ook ik mijn steentje bijdragen om N-VA aan de top te houden.”

Luc Deconinck: ” Met deze nieuwe mensen die hun schouders onder ons project zetten gaan we door op onze nieuwe drive. We zijn wel nog niet aan lijstvorming toe, daar is het te vroeg voor, maar zoals je merkt zijn we wel bezig om ons te versterken en ons beleid uit te bouwen. Vandaar de titel van onze nieuwe brochure ‘Een terugblik op de toekomst’. Waarin vooral de kadertjes belangrijk zijn. m.a.w wat we nog willen realiseren.”

1 comment

  1. Is mevr. Wullaert vlot in kasteel Coloma geraakt ?
    Het hindernissenparcours dat mensen met mindere mobiliteit nu voorgeschoteld krijgen is een hele heksentoer !

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: