RSS

Leeuwse Kerstcorrida bracht 3400 euro op voor FriS

21 Dec

2016-12-20-renkoekoek_warmsteweekSINT-PIETERS-LEEUW: – De Leeuwse Kerstcorrida van vorig weekend stond in het teken van “De Warmste Week” tvv FriS, de sportclub voor kinderen en volwassenen met een beperking. Dinsdag gingen de organisatoren van vzw Renkoekoek met een cheque naar Boom om deze te overhandigen aan Studio Brussel presentatrice Eva De Roo.
Het inschrijvingsgeld en verkoop aan het FriS standje op de kerstmarkt bracht 1700 euro op. Maar de Ronde Tafel 17 van Halle en de Ladies Circle Halle hebben dit bedrag verdubbeld zodat de organisatoren een cheque van 3400 euro mochten overhandigen voor FriS.

Bekijk de foto- en videoreportage over de 6de Leeuwse Kerstcorrida – KLIK HIER

 
Reacties staat uit voor Leeuwse Kerstcorrida bracht 3400 euro op voor FriS

Geplaatst door op december 21, 2016 in actualiteit, goed doel, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: