RSS

Zuunbeekwandeling

21 Nov

SINT-PIETERS-LEEUW: – Ook al klonken de weerberichten onheilspellend, Natuurpunt Leeuwse Natuurvrienden beslisten zondagnamiddag om hun Zuunbeekwandeling laten door te gaan. En… de afwezigen hadden ongelijk.


Met een afnemende bries en bij momenten onder een stralende zon trokken meer dan 30 geïnteresseerden richting Volsembroek.
Hier en daar was er flink wat modder te overwinnen maar de aanwezigen konden het resultaat van de hermenanderingswerken aanschouwen. Ze wandelden stroomopwaarts langs de meanders van de “nieuwe” Zuunbeek. Gids Geert Wauters vertelde enthousiast over het natuurgebied en de hermeandering van de Zuunbeek.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 
Reacties staat uit voor Zuunbeekwandeling

Geplaatst door op november 21, 2016 in actualitiet, natuur, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags: , , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: