RSS

Lars Tilburgs en Guido Devillé winnen Best off Mondial du pain in Taiwan

30 Okt

BELGIË / SINT-PIETERS-LEEUW: De Belgische Bakkers ploeg met Guido Devillé uit Sint-Pieters-Leeuw (56),voorzitter Aspirant Baker, samen met Lars Tilburgs (19) uit de Provincie Antwerpen en onder leiding van coach Stephane Van Cauwenbergh behaalden de eerste plaats op de “Best off Mondial du pain” in Taiwan.


“Best off” is gegroeid uit “mondial du pain” een organisatie van “Les ambassadeur du pain”. De Belgen behaalden de eerste plaats gevolgd door Frankrijk en Italië.

Guido Devillé gaf ons reeds een eerste korte reactie vanuit Taiwan: “Eerste reactie, ongeloof. Mooie prestatie neergezet. Prachtig teamwerk.”

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

2016-10-31-best-ofUpdate 31/10/16
België behaalde de eerste plaats in de “Best off Mondial du pain” in Taiwan. Guido Devillé, Lars Tilburgs en coaches Stephan Van Cauwenbergh, Patrick Roels en Frank Van Vaerenbergh hebben maanden deze wedstrijd voorbereid. Geen toeval dat de jury een goed georganiseerd team zag.

Guido Devillé:Onze ploeg kreeg dan heel wat punten op hygiëne, smaak, organisatie en vooral het samenwerken tussen een Chef en een Commi.
Ook waren de producten niet enkel mooi maar scoorden we ook op smaak.
Voor Lars een mooie begin van een nog jonge cariërre.”


Voor Guido een kers op de taart na een reeds gevulde loopbaan. De derde plaats op de coupe du monde, Belgisch kampioen nu Werelkampioen bakker.

Guido Devillé: “Eigenlijk veranderd er niet voor mij, Wat ik geweldig waardeer is de vele berichtjes, het respect van onze Belgische bakkerijsector maar ook van de internationale bakkerijwereld. Maar mijn werk is nog niet af. Vanaf volgende week start ik via mijn werk (alimento) aan een opleidingscentrum bakkerij. Opnieuw een mooi doel om naar uit te kijken.”

 
Reacties staat uit voor Lars Tilburgs en Guido Devillé winnen Best off Mondial du pain in Taiwan

Geplaatst door op oktober 30, 2016 in actualiteit, nieuws, Sint-Pieters-Leeuw

 

Tags: ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: