RSS

PenZine wordt vanaf nu Pajot Zenne Magazine

17 Okt

2016-11-17-cover_pajot-zenne-magazinePAJOTTENLAND: Het regio magazine Penzine wordt vernieuwd. De naam PenZine maakt vanaf nu plaats voor Pajot Zenne Magazine. Een nieuwe naam, kleine aanpassingen binnenin maar nog steeds jouw belevingsgids voor de regio Pajottenland & Zennevallei!

Anders kijken
Soms moet iemand anders je wijzen op iets wat je zelf als vanzelfsprekend bent beginnen nemen. We hebben allemaal blinde vlekken, dingen waar we met open ogen langs kijken. In dit vernieuwde Pajot & Zenne magazine kijken we met frisse blik. Een vreemde landschapskubus in Herne focust je blik op het mooie landschap van de Aerebeekvallei. Kunstenaars in Halle en een erfgoedproject rond oude fabrieken, brengen je naar een industriële omgeving waar je anders al gauw over kijkt. De Geuzen van Oud Beersel brengen leven in tradities. Rond de Abdij van Affligem wijzen Roofridders je de weg en in hartje Pajottenland vonden Romeinen destijds al hun Toscane van het Noorden. Kijk mee over de schouders van expats, culturo’s, Bolivianen, fotografen… en herontdek de pracht van je eigen streek. Kijk, zie en… geniet!

online raadpleegbaar via volgende link:
https://issuu.com/erfgoedcelpz/docs/penzine_nr_12_hr/1

Pajot & Zenne magazine verschijnt drie keer per jaar met oplage van 20.000 exemplaren en wordt verspreid op 470 afhaalpunten in de 17 gemeenten van het Pajottenland en de Zennevallei.
Verantwoordelijke uitgevers: Regionaal landschap, Erfgoedcel, Toerisme Pajottenland é Zennevallei en de cultuurregio.

 
Reacties staat uit voor PenZine wordt vanaf nu Pajot Zenne Magazine

Geplaatst door op oktober 17, 2016 in actualiteit, nieuws, Pajottenland, Sint-Pieters-Leeuw, Zennevallei

 

Tags: , ,

Reacties zijn gesloten.

 
%d bloggers liken dit: