SINT-PIETERS-LEEUW: – De ”Kunstenfoor” is nog maar aan zijn tweede editie toe maar is reeds goed gekend bij Leeuwse kinderen. Ze leven zich een hele namiddag gratis uit samen met hun ouders of grootouders in creatieve workshops.


Er werd bij wijze van spreken gretig “geproefd” van verschillende kunstzinnige activiteiten: Vilten sleutelhangers, Upcycle Juwelen, Boetseren, Katapult, Boekenmonsters, Trashbeatz, Aanbouwconstructie, Muziekmobiel, De Caravan van Mr Dewit, Poscastiften, Porselein Upcyclen, Van klank tot zang, Grime, Vingerpopjes en Karikaturenstand.
Als je het aan de kinderen vraagt, willen ze elk jaar een Kunstenfoor omdat het ‘plezant en Kei leuk is‘.
Als kers op de taart werd de namiddag afgesloten met een optreden van Ghostrockers, bekend vanop Ketnet (zie artikel).

Deze diashow vereist JavaScript.


Vandaag had tijdens de Kunstenfoor ook de jaarlijkse trekpaardendag plaats – klik hier voor het artikel

%d bloggers liken dit: