VLEZENBEEK: – Vandaag had in Revalidatieziekenhuis Inkendaal de jaarlijkse sportdag plaats voor personen met een NAH (Niet-aangeboren hersenletsel) en/of fysische beperking.
Men kon er kennis maken met een ruim aanbod aan sportactiviteiten ism met oa. enkele Leeuwse sportverenigingen zoals de Leeuwse wandelclub en Hoebelbike.


Zo stonden er dit jaar volgende sporten op het programma om eens uit te proberen: fietsen, boccia, tafeltennis, G-karate, Boogschieten, wandelen, zumba, volkspelen.
Nieuw dit jaar was de aanwezigheid van een Quatrocycle, een ultramoderne fiets voor 4 personen. De rijders ervaarden een tocht op de Quattrocycle als vernieuwend en ontspannend. Vergeleken bij andere meerpersoons Go Carts trapt de Quattrocycle door zijn versnellingen en gewicht erg licht.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.


Deze sportdag werd georganiseerd samen met de provincie Vlaams-Brabant, de Vlaamse Gemeenschapscommissie en de gemeente Sint-Pieters-Leeuw.

2 reacties

  1. Een geweldige toffe dag, niet té warm om te wandelen. Geweldige begeleiding, nieuwe vrienden gemaakt, héle fijne dag gehad. Ik tel nu al af naar half september 2017!!! Dikke proficiat aan de organisatie!

  2. Ik vind dit fantastisch hoe Inkendaal dit organiseert ,spijtig genoeg kan ik er niet bijzijn door mijn werk , maar gelukkig dat ik mijn werk kunnen hervatten heb ,dankzij de goede therapieën van mijn kine ,ergo , psycholoog ,dokter , verpleegkundigen etc .
    Dank u wel Inkendaal

Reacties zijn gesloten.