2016-07-13-affixhe-jeugdhengelenRUISBROEK: – De gemeente Sint-Pieters-Leeuw organiseert in samenwerking met de Vissersclub ‘De Gouden Brasem SPL’ een stage voor jongeren waarin ze leren hengelen op de vijvers van A.J.Braillard te Ruisbroek. De stage gaat door van 18 juli 2016 tot 22 juli 2016 voor jongeren van 10 tot 16 jaar.

Via theorie en praktijklessen leren ze alles over lijnen maken, uitwerpen, aas, lokaas, de vissen, … Op het einde wordt er ook een kleine competitie gehouden en krijgen demo’s van 3 Belgische topvissers. Op het einde van de stage krijgen ze ook het materiaal dat ze kregen, mee naar huis en hebben ze een visverlof die 1 jaar geldig is.
Prijs: 20 euro voor 4 daagse initiatie
online inschrijven via: www.sint-pieters- leeuw.be/sport
Meer info: L’Ecluse Evelien – Jeugdcommissaris VC De Gouden Brasem 0477/18.52.35 of Meert Bram – sportdienst SPL 02/334 21 61

Verneem meer via de PDF folder: Jeugdhengelen voor jongeren

%d bloggers liken dit: