RUISBROEK: – Zaterdag verzamelde de top van de visserssport aan de vijvers Braillard voor de 1e beker van de voorzitter VC De Gouden Brasem.
2016-04-02-kampioenschap-vissen-Ruisbroek_15
De Leeuwse Visclub De Gouden Brasem organiseerde een koppelwedstrijd, die heel wat grote namen lokte onder de 48 deelnemers. Onder meer Geoffrey Duquesne, het nummer 1 van de internationale A-vissers in 2014 en 2015 was van de partij. Ook heel wat topvissers uit het Belgisch kampioenschap hengelden mee. De overwinning ging naar Didier Dutrieux en Benoit Leenaerts.

Deze eerste grote clubkoppelswedstrijd van De Gouden Brasem had plaats ten voordeel van jeugd initiaties vissen, en bescherming van het milieu .
Voorzitter Marcel Galand: “Waarden van de Vissersclub De Gouden Brasem: Vriendschap, Kameraadschap, Fairplay en respect voor de natuur en de vissen…

Deze diashow vereist JavaScript.


Jeugdinitiatie vissen – VC De Gouden Brasem tijdens de zomervakantie.
Van 18 juli tot en met 22 juli 2016 organiseert VC De Gouden Brasem naar jaarlijkse gewoonte een jeugdinitiatie vissen op de vijvers van A.J.Braillard te Ruisbroek.
De club zorgt voor voldoende begeleiders en initiators, de gemeente zorgt voor accomodatie en materiaal. Inschrijven kan via vcdg@proximus.be
Meer info over de club: www.degoudenbrasem.be

%d bloggers liken dit: