SINT-PIETERS-LEEUW: – Olivier Huygens, voorzitter van de Open Vld afdeling Sint-Pieters-Leeuw heeft zijn ontslag ingediend als voorzitter en bestuurslid van de partij.


Olivier Huygens: ‘Ik heb keuzes moeten maken, de taak als voorzitter van Open Vld Sint-Pieters-Leeuw was niet langer te combineren met mijn drukke beroepsbezigheden. Als voorzitter van een politieke partij heb je veel avondvergaderingen, die na een zware en lange werkdag niet altijd evident zijn.’

Het Open Vld bestuur besliste op een bijzondere bestuursvergadering Kathleen D’Herde aan te stellen als waarnemend voorzitter tot de voorzitters- en bestuursverkiezingen in september 2016.

Kathleen D’Herde: ‘Dit is een noodsituatie, ik had het ook liever anders gezien. Maar ik zal deze taak met veel gedrevenheid vervullen. Ik denk over voldoende ervaring te beschikken om onze partij tot september 2016 te leiden. Het is mijn bedoeling de komende maanden werk te maken om mensen te overtuigen zich te engageren binnen onze partij en samen te streven naar sterke liberale standpunten in onze gemeente.

Het is ook voor mij een enorme uitdaging, want op korte termijn moeten we werk maken van onze nieuwjaarsreceptie. We gaan voor een compleet nieuw concept, een ontbijt met rondleiding in de brouwerij Lindemans op zondag 17 januari 2016, met uiteraard de traditionele wensen van onze nationale politici.’

%d bloggers liken dit: