ANDERLECHT / SINT-PIETERS-LEEUW: – De wegenwerken die Brussel Mobiliteit sinds 21 juni uitvoerde aan het viaduct Anderlecht-Industrie op de Brusselse Ring zijn voorbij.
Tijdens de werken stond er tijdens de spitsuren steeds een file van langer dan een half uur. Hierdoor zochten heel wat automobilisten een alternatieve route. Velen kozen voor de Bergensestreenweg en Postweg waardoor de files die daar reeds elke dag staan ook langer werden.

2015-09-13-Ring-Anderlecht
Viaduct 33 en brug 30 zijn kunstwerken in gewapend beton die het mogelijk maken om via de Ring over de Brits Tweede Legerlaan, de Humaniteitslaan en de spoorlijn te rijden.
Ze werden gebouwd in 1973 en 1974 en zijn samen ongeveer 500 meter lang. Brussel Mobiliteit moet beide kunstwerken volledig vernieuwen. De werken die tijdens de zomermaanden aan de buitenring werden uitgevoerd zijn nu zoals gepland was afgerond.
De binnering, richting Groot-Bijgaarden, is voor de zomer van 2016.

%d bloggers liken dit: