ALCOHOLCONTROLESINT-PIETERS-LEEUW: – In de nacht van 30 op 31 mei 2015 werd er door de politie van Sint-Pieters-Leeuw een verkeerscontrole georganiseerd in twee tijden.

– In een eerste tijd, tussen 21u00 en 23u30, ging de controle door te Ruisbroek, Humaniteitslaan ter hoogte van kilometerpaal 5.9. Alle bestuurders legden een negatieve ademtest af.
2 bestuurders werden bekeurd omdat ze een kind vervoerden zonder dat deze bevestigd waren in een geschikt kinderzitje. 2 voertuigen bleken niet in orde te zijn met hun technische keuring en één bestuurder beschikte niet over een geldig rijbewijs om zijn voertuig te besturen.

– In een tweede tijd, tussen 1u30 en 4u30 werden controles gehouden in de Volsemstraat en langsheen de Pepingensesteenweg. In totaal werden hier 37 voertuigen gecontroleerd. 5 personen legden een positieve ademtest af waarbij 2 personen hun rijbewijs voor 15 dagen mochten inleveren gelet de vastgestelde alcoholintoxicatie.

%d bloggers liken dit: