ZUUN: – Tijdens dit paasweekend organiseert KV Zuun zijn “42 ste Paastornooi” voor jeugdclubs van U7 tot U14. Niet minder dan 102 ploegen uit 48 clubs nemen deel aan het tornooi.
2015-04-04_42ste-paastornooi_KV-Zuun_04
Tornooi verantwoordelijke Danny Vranken die dit jaar zijn 15de tornooi organiseert gaf ons wat meer uitleg:
Ons tornooi is gespreid over drie dagen om alle categorieën de mogelijkheid te geven om vlot te kunnen spelen. Zo was er hier deze voormiddag het tornooi van de U10 en U12 die gebruik konden maken van ons gewoon veld en het synthetisch veld. En nu deze zaterdagnamiddag spelen de U14 ploegen. Er zijn verschillende ploegen uit de omstreken en het Brusselse die meedoen. Morgen, zondag, hebben we in de voormiddag op de twee velden de U13 miniemen en U11 pre-miniemen. En dan op Paasmaandag krijgen de jongsten hun kans U7, U8 en U 9. Die spelen opzettelijk op maandag om hen de tijd te geven om op zondag hun paaseieren te rapen.
Doordat we het tornooi spreiden is het voor de ploegen en de toeschouwers ook gemakkelijker om hier bijvoorbeeld ook parking te vinden.
En onze formule heeft succes er zijn 102 ploegen die door 48 clubs zijn afgevaardigd en we hebben een 30 tal ploegen moeten meedelen dat ze spijtig genoeg te laat waren om in te schrijven.
Alles verloopt prima, we kunnen rekenen op heel wat vrijwilligers en deze namiddag komt de zon toch al af en toe piepen dus we zijn gelukkig
.’ Aldus Danny Vranken.

Deze diashow vereist JavaScript.


via volgende link kan je het programma van het tornooi bekijken: www.kvzuun.be/Evenementen_Toernooi.html

%d bloggers liken dit: