REGIO: – Zondag heeft het Olympic Running Team van Olympic Essenbeek Halle heel wat medailles behaald op het Belgisch Kampioenschap veldlopen.
2015-03-15-BK-veldlopen_10
Isaac Kimeli uit Halle heeft zijn favorietenrol op het Belgische Kampioenschap cyclocross in domein Puyenbroeck in Wachtebeke waargemaakt. De genaturaliseerde Keniaan heeft zich tot nationaal kampioen gekroond op de lange cross over over 10.500 meter in een tijd van 0:33:13 . Isaac Kimeli rondt met deze Belgische titel een fantastisch winterseizoen af. Het BK geldt tegelijk als achtste en laatste manche in de Cross Cup waar de 21-jarige Kimeli  al zeker was van de eindoverwinning.
Hij had naar eigen zeggen niet verwacht om nu al nationaal kampioen te worden en noemde deze dag na afloop ‘de mooiste dag van zijn leven’.

Thomas De Bock snelde naar brons op het BK veldlopen lange cross. Er stonden dus 2 Atleten van het Olympic Running Team op het hoofdpodium.

Op de korte cross behaalde Simon Debognies bij zijn comeback de tweede plek op de korte cross 3000 meter bij de heren senioren.
In deze korte cross liepen ook de Leeuwse atleten: Bart Alsteens, Jan cornelis en Roel Stiens mee.
En Lisa Rooms werd knap tweede bij de juniores.

Deze diashow vereist JavaScript.


Meer info op www.olympicrunningteam.com.

%d bloggers liken dit: