ALCOHOLCONTROLESINT-PIETERS-LEEUW – De lokale politie van Sint-Pieters-Leeuw hield tijdens Valentijnsnacht alcoholcontroles. 8 Bestuurders hadden teveel gedronken.

In de nacht van 14 op 15 februari 2015 tussen 21u00 en 4u00 werden er op drie locaties binnen de politiezone van Sint-Pieters-Leeuw (Brucom – Ruisbroek – Vlezenbeek) alcoholcontroles gehouden. In totaal werden er 71 voertuigen gecontroleerd. Hierbij hadden in totaal 8 bestuurders te diep in het glas gekeken (11%).

Eén bestuurder was zijn rijbewijs onmiddellijk kwijt voor 15 dagen, twee bestuurders kregen een stuurverbod van zes uur en vijf bestuurders dienden hun rijbewijs voor drie uur af te geven.

Verder werd er een bestuurder geverbaliseerd omdat hij niet in regel was met de voorwaarden aangaande het voorlopige rijbewijs, reed er een bestuurder rond met een voertuig dewelke geen geldige technische keuring had (“verboden voor het verkeer”) en was er een voertuig niet geldig ingeschreven.

%d bloggers liken dit: