VLEZENBEEK: – Hoebelbike organiseerde in het nieuwe ontvangstcentrum van brouweij Lindemans zijn jaarlijks leden- en sponsorfeest. En de organisatoren konden weer enkele nieuwigheden voor de mountainbike editie van 2015 voorstellen.
Reserveer alvast vrijdag 07 augustus 2015 (avond/nachttocht) en zondag 09 augustus 2015 (dagtocht) in jullie agenda.

2015-02-13-voorstelling-Hoebelbike-editie-2015
De 100 aanwezigen, waaronder sponsors, leden, de burgemeester en verschillende leden van het schepencollege, werden getrakteerd op een gegidse rondgang in de brouwerij, een lekker buffet en natuurlijk het verrukkelijke gerstenat gebrouwen door Lindemans namelijk Geuze, Lambik, Cassisbier en natuurlijk Kriek.

De mensen van Hoebelbike hebben niets aan het toeval overgelaten en boksten opnieuw een leuke avond in mekaar. We onthouden de nieuwigheden in het parkoers.
Jan Bennoot: “Er wordt opnieuw door 2 café’s gereden, de terreinen van Inter Arbo worden opnieuw omgevormd in een uitdagend, technisch hoogstaand circuit, we rijden door de brouwerij van Lindemans, we doen de meubelzaak Heim Pollé aan en ook nog heel wat privé terreinen die voor de gelegenheid wordt opengesteld. Een andere nieuwigheid is dat deelnemers kunnen kiezen tussen 2 verschillende parkoers op de afstanden 50km en 75km. Een noordelijke en zuidelijke lus geeft de deelnemers de kans om een nog niet ontdekte lus te kiezen, van variatie gesproken.

2015-02-13-voorstelling-Hoebelbike-editie-2015_bisNieuw: The Bridge
Top off the bill wordt echter het project “The Bridge”. Hoebelbike pakt dit jaar uit met een brug welk over een straat zal worden gebouwd om alzo een veilige maar vooral attractieve oversteek van deze straat te realiseren! Dit is wat ons betreft een nationale primeur!

Tot op 07/08/2015 (inschrijving 18u – 22u) en 09/08/2015 (inschrijving 07u – 10u) in Vlezenbeek.
Traditionele vertrekplaats “De Baljuwhoeve” Nederstraat 55, 1602 Vlezenbeek.

Zie ook www.hoebelbike.be

%d bloggers liken dit: