2015-02-07-affiche_digifestival2015SINT-PIETERS-LEEUW:- Op zaterdag 7 februari 2015 om 20u vindt in zaal Ons Huis, fabriekstraat 9 te Ruisbroek, het digifestival van fotoclub OpenVizier plaats. Aan het festival is een wedstrijd verbonden.

De avond zelf wordt een selectie van de ingezonden beelden geprojecteerd, alsook verscheidene digitale klankdiareeksen door de leden individueel of in groep gemaakt.

Traditioneel zijn er ook ballekes met kramiek verkrijgbaar ( dit is een klassiek Ruisbroeks kermishapje )
Het thema van de wedstrijd is vrij, maar er is een apart thema  kinderen” ter ere van onze in 2004 overleden kindervriend/erevoorzitter Pieter Deboeck, waarvoor we de prijs die zijn naam draagt uitreiken.

Het is vooral een gezellige avond waar bij pot en pint kan nagepraat worden.

%d bloggers liken dit: