2015-01-13-ENERJANE - RUNNING FROM YESTERDAYSINT-PIETERS-LEEUW: – Na het opmerkelijke succes van haar vorige album ‘Rock your dance with Enerj’ane’ kon een opvolger niet uitblijven. De nieuwe cd van Enerj’ane “Running from yesterday” bevat 17 liedjes in een stijl die het best kan omschreven worden als ‘rockcountry’, die zonder meer de voorkeur wegdraagt van de zangeres alhoewel veelzijdigheid zeker een grote troef is voor haar.

Oorspronkelijk had Anne De Paepe, artiestennaam Enerj’ane, het idee opgevat om een album op te nemen met Franstalige liedjes, maar daar week zij opnieuw van af toen ze via internet in contact kwam met de Amerikaanse componist Rex Colwell uit Las Vegas die haar stem hoorde op haar vorig album en tot de conclusie kwam dat zij een ideale zangeres zou zijn voor zijn liedjes. Rex schreef zes liedjes voor haar nieuw album dat verder nog ander nieuw materiaal en enkele covers bevat. De productie en opname was in handen van Freddy Danau van Studio Sanseveria en wordt uitgegeven en verdeeld door D & V die het album ook beschikbaar stelde voor streaming en download via 24 internetportals, waaronder iTunes.
Verdeling: www.dvshop.be

%d bloggers liken dit: