2014-05-07-wandelnetwerk_Pajottenland_738_Sint-Pieters-LeeuwPAJOTTENLAND: – Op 28 februari 2015, tijdens de vierde Belgische editie van de “Fiets en Wandelbeurs” (www.fietsenwandelbeursvlaanderen.be), bekroont men de Belgische ‘Wandelroute van het Jaar’. Na een eerste selectie door de jury blijven er 12 kanshebbers over waaronder Wandelnetwerk Pajottenland.

Met de trofee wil de Fiets en Wandelbeurs een Belgisch wandelinitiatief bekronen dat het voorbije jaar voorgesteld is of vernieuwd werd. Zowel langeafstandsroutes, wandelnetwerken als wandellussen met een thematische samenhang komen in aanmerking. Om de wandelaar op weg te zetten naar een verrassende wandelbeleving mogen zowel wandelgidsen, kaarten als downloadbare digitale bronnen ingezet worden. Na deze longlist volgt begin februari, na uitgebreide testwandelingen, de shortlist en op de beurs de bekroning.

Wandelnetwerk Pajottenland
Het meest uitgebreide wandelnetwerk van Vlaanderen, maar liefst 760 kilometer aan wandeltrajecten in het Pajottenland (Vlaams-Brabant) en een stukje Oost-Vlaanderen. Meer info: www.toerismevlaamsbrabant.be/wandelen/wandelnetwerk-pajottenland

%d bloggers liken dit: