SINT-PIETERS-LEEUW: – Vrouw & Maatschappij Sint-Pieters-Leeuw reikte traditiegetrouw bij het begin van het nieuwe jaar haar Gerbera prijs uit. De Gerbera prijs 2014 werd overhandigd aan Chantal Heymans uit Zuun.
2015-01-09-geberaprijs-2014_Sint-Pieters-Leeuw
Wij willen een positieve boodschap de wereld insturen door een project, persoon of vereniging in de kijker te zetten die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor de medemens, gelijke kansen voor vrouwen en mannen stimuleert of initiatieven promoot die de samenleving meer “in balans” brengen.” zegt voorzitster Hilde Van Impe. “Met haar ondersteunende project Emitte Thiami heeft Chantal deze prijs dubbel en dik verdiend. Zo werkte zij in 2014 met jongeren uit Djiwatt (Senegal) om hun dorp uit te bouwen en werd onder meer de waterput verstevigd.

%d bloggers liken dit: