De-Lijn_geen-dienstSINT-PIETERS-LEEUW: – De Lijn Vlaams-Brabant verwacht dat haar dienstverlening op maandag 8 december 2014 zwaar verstoord zal zijn in de hele provincie.
Ook de schoolbussen van De Lijn zullen nauwelijks of niet buiten rijden.
We raden aan dat jongeren alternatieven zoeken om op school te geraken.

De Lijn Vlaams-Brabant heeft bovendien heel wat lijnen die de provinciegrens overschrijden. Dit betekent dat de hinder ook in Limburg, Oost-Vlaanderen en Antwerpen voelbaar is. Uiteraard zullen ook alle buslijnen naar Brussel zwaar verstoord zijn.

De vervoermaatschappij raadt reizigers die maandag de bus willen nemen aan om www.delijn.be te raadplegen. Daar post ze vanaf 6.00 uur actuele overzichten over de gevolgen van de staking voor de dienstverlening.

%d bloggers liken dit: