2014-11-22-affiche-24-uren-zwemmarathon-2014SINT-PIETERS-LEEUW: – Op vrijdag 21 november 2014 om 17 uur start de jaarlijkse 24 uren zwemmarathon voor het goede doel!

Dit jaar gaat de opbrengst integraal naar vzw ‘Smile to me’ uit Sint-Pieters-Leeuw, een vereniging opgericht door twee mama’s die zich samen met een vijftigtal vrijwilligers inzetten voor kinderen met een zware fysieke en/of mentale beperking. Deze kinderen zijn net als alle andere kinderen dol op feestjes en spelen, maar zelden is zo’n gebeurtenis ook afgestemd op hen. Daarom organiseert het team van ‘Smile to me!’ jaarlijks een dag boordevol aangepaste activiteiten voor hen. (zie artikel 18/10/14 en 19/10/13)

De sportdienst van de gemeente roept jong en oud op om GRATIS te komen mee zwemmen voor het goede doel!
Ze verwachten iedereen op vrijdag 21 november vanaf 17 uur tot zaterdag 22 november 17 uur in het zwembad Wildersportcomplex. Elke gezwommen kilometer wordt gesponsord door handelaars, bedrijven en particulieren. Wie niet kan komen zwemmen, maar toch het goede doel wil sponsoren, kan contact opnemen met de sportdienst. De cafetaria blijft 24 uren open en er is animatie voorzien.

Meer info Sportdienst – T 02 334 21 62
Zwembad Wildersportcomplex: Sportlaan 11 te Sint-Pieters-Leeuw

%d bloggers liken dit: