2014-11-15-iedereen-beschermd-tegen-armoedeHALLE / REGIO: – In het kader van November Wereldmaand organiseert Welzijnszorg in samenwerking met de Stad Halle een heus wereldrecord op woensdag 19 november 2014 van 10 tot 12u30 op het Possozplein in Halle.

Met deze primeur wil Welzijnszorg uitpakken voor de lancering van hun campagne ‘Iedereen beschermd tegen armoede?’.
Wist je dat 1 op 7 mensen in ons land in armoede leeft? Dat kan toch niet! Welzijnszorg wil een krachtig signaal geven tegen sociale uitsluiting door met heel veel mensen op hetzelfde moment een paraplu te openen tegen armoede. 2.000 mensen hebben we nodig om het bestaande wereldrecord te verbreken. Zorg dus zeker dat je erbij bent!
Tijdens de recordpoging zal het Possozplein volledig afgesloten worden. Je kan omrijden via de Leide of de Vuurkruisenstraat.
Wil je wat meer informatie? Neem dan zeker contact op met de dienst GEKO op het nummer 02 365 97 04 of via geko@halle.be.

1 comment

Comments are closed.

%d bloggers liken dit: